Dubbeldam 82

                        

    Veel gestelde vragen 

Nee, dit is helaas niet mogelijk, enkel met pinpas

U wordt discreet ontvang in onze knusse huiskamer met gratis koffie of frisdrank. De dames komen zich één voor één aan u voorstellen. U kunt dan uw keuze aan de gastvrouw kenbaar maken. Daarna rekent u het gewenste bedrag af en kunt u met uw gekozen dame naar één van onze luxe kamers.

Kunt u geen keus maken om welke reden dan ook, geen punt u kunt altijd wachten op een dame die bezet is. Heeft u geen tijd om te wachten dan bent u een andere keer weer van harte welkom. Ieder bezoek is bij ons geheel vrijblijvend!

Nee, de entree is geheel gratis. Zoals tevens ook de frisdrank, koffie en thee. Toegang vanaf 21 jaar en ouder. Respect en fatsoen verplicht!

Nee, wij zorgen altijd dat u discreet ontvangen wordt.

 

Zeker niet, u kunt gerust langskomen. Wij behandelen iedereen met fatsoen en respect. De dames hechten waarde aan een goed verzorgde man. Uw uiterlijk doet er niet toe, wel dat u lief en netjes bent.


Jazeker, maar doe dit het liefst per telefoon.


Het is aan te raden op de dag van uw afspraak voordat u vertrekt nog even telefonisch contact met ons op te nemen. Een dame kan immers altijd verhinderd zijn.

Mocht u verhinderd zijn dan vragen wij u dit ook telefonisch te melden.


Jazeker.


Helaas hebben wij hier geen faciliteiten voor beschikbaar.

 

Nee u kunt gratis voor de deur of in de directe omgeving uw auto parkeren. Zowel naast de zaak als bij de Aldi zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Let op! Bij de Aldi sluit om 18:00 het hek.


Nee, maar wij beschikken wel over een knusse huiskamer.