WELKOM

U bent van harte welkom bij Dubbeldam 82.

Dubbeldam82 is al meer dan 25 jaar zeer bekend voor de gezelligheid en ongedwongen sfeer die u meteen voelt als u binnen komt.
Bij binnenkomst wordt u vriendelijk verwelkomd door onze gastvrouw.

Als u daarna plaats heeft genomen krijgt u een gratis drankje van het huis aangeboden waarna de dames zich één voor één aan u komen voorstellen. U wordt altijd discreet voorgesteld. U ziet dus geen andere heren.

Zodra u een keuze heeft gemaakt betaalt u het gewenste bedrag aan de gastvrouw. Waarna u zorgeloos aan uw spannende avontuur kunt beginnen!
Bij ons is alles geheel vrijblijvend en niks verplicht. Heeft u geen keuze kunnen maken, dan komt u gewoon een andere keer terug.

Als u wil wachten op een dame die bezet is of als alle kamers bezet zijn, kunt u in de woonkamer wachten, wij zorgen altijd dat u geen ander heren tegenkomt.

Wij hanteren geen entree en iedereen vanaf 21 jaar is van harte welkom bij ons om te genieten van onze stijlvolle en sexy dames op onze luxe kamers.
Heeft u al zin in een spannende tijd met één van onze dames maar weet u ons niet te vinden? Klik dan op “contact” in het navigatie menu voor onze adres gegevens en routeplanner.
Wij wensen u veel plezier op onze website en hopen u snel te mogen verwelkomen in ons sfeervolle en gezellige privéhuis.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
Tel: 078 – 6 14 64 51.
U kunt ook een email sturen naar: info@dubbeldam82.nl

Let op! Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden gemaakt, wij zijn namelijk niet altijd in de gelegenheid om de mail te lezen. Dank u wel.

U vindt ons gezellige privéhuis aan de Dubbeldamseweg-Zuid 82 in Dordrecht.
wij zijn 5 dagen in de week geopend

Maandag t/m Vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur.
U kunt tot 20:30 binnenlopen voor een halfuur, als u een uur wil blijven, dan graag uiterlijk om 20:00 binnenkomen.

 

De gehele week Gratis parkeren voor de deur of in de directe omgeving.

Let op! Als u uw auto bij de Aldi parkeert, vergeet dan niet dat de Aldi om 18 uur sluit en dus ook het hek.


© Copyright. Dubbeldam82 All Rights Reserved.